Wouters: "Mijn rol pas later in seizoen belangrijk"

9 juli 2015, 18:41

Jan Wouters denkt niet dat hij meteen al veel invloed zal hebben op de prestaties van Feyenoord. De oud-international, die voor het nieuwe seizoen is aangesteld als de assistent van hoofdcoach Giovanni van Bronckhorst, denkt dat zijn rol naarmate het seizoen vordert steeds belangrijker wordt.

Wouters krijgt de taak om als ervaren kracht Van Bronckhorst bij te staan in zijn eerste klus als hoofdtrainer. "In de voorbereiding uit zich dat nog niet in heel bijzondere dingen", zegt de nieuwe assistent-coach tegen RTV Rijnmond. Wouters observeert vooral veel in zijn eerste weken in Rotterdam-Zuid. "Ik ben nieuw, dus ik moet de jongens nog een beetje leren kennen en precies kijken hoe iedereen er voor staat. Het bevalt me heel goed. De groep is heel gretig. Ik mag werken bij een fantastische club."

Het is niet de eerste keer dat Wouters werkzaam is als assistent. "Deze rol is mij niet nieuw. Ik heb wat meer ervaring dan Jean-Paul en Gio, en daarin hoop ik hun van dienst te zijn. We hebben allemaal al honderd keren een voorbereiding meegemaakt. Later in de competitie kan mijn rol waardevoller zijn, als er krachten van buitenaf gaan meespelen, waar je misschien op moet reageren of anticiperen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen