'Feyenoord mikt op basisdebuut Elia tegen PSV'

18 augustus 2015, 10:52

Feyenoord stoomt Eljero Elia voorzichtig klaar voor een entree in de hoofdmacht. Volgens AD Sportwereld heeft de Rotterdamse club een route uitgestippeld die ertoe moet leiden dat de vleugelaanvaller in de basis kan beginnen in de topper tegen landskampioen PSV op zondag 30 augustus.

Elia tekende deze maand een contract bij Feyenoord, maar speelde nog geen minuut voor de club. Dat gaat vandaag (dinsdag) veranderen, de bedoeling is dat hij meespeelt in een wedstrijd van de beloften tegen Jong VVV/ Helmond Sport. Als dat goed verloopt, kan Elia komend weekend als invaller debuteren in de thuiswedstrijd van het eerste tegen Vitesse. Een week later zou hij vervolgens kunnen starten tegen PSV.

Feyenoord is voorzichtig met Elia omdat de aanvaller de afgelopen jaren weinig gespeeld heeft. Avonturen bij Juventus en Werder Bremen mislukten, wel speelde hij sinds januari zestien wedstrijden voor Southampton in de Premier League. In negen van deze zestien duels begon de 28-jarige aanvaller in de basis.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen