Hateboer: "Het wordt nu een open wedstrijd in Almelo"

Jw
12 mei 2016, 21:21

Hans Hateboer was donderdag verantwoordelijk voor de openingstreffer van FC Groningen. De rechtsback sleepte er met zijn ploeg uiteindelijk een nipte overwinning uit tegen Heracles Almelo (2-1), maar het is nog zeker niet gedaan, beseft de rechtervleugelverdediger.

"Na het doelpunt had ik het gevoel dat we verder uit zouden lopen, maar vlak voor rust scoorden zij de gelijkmaker. Dat was zuur", aldus Hateboer in gesprek met RTV Noord. "Ik had het idee dat het er komisch uitzag. Het was jammer, want met 1-1 ga je met een ander gevoel de rust in."

Na de gelijkmaker van Wout Weghorst won FC Groningen alsnog door een treffer van Rasmus Lindgren. Hateboer verwacht een spannende return op het kunstgras in Twente. "Zondag moeten we het maar eens twee helften laten zien. Het uitdoelpunt dat zij gescoord hebben, geeft hen een lekker gevoel, maar wij gaan met een overwinning die kant op. Dat is ook wel lekker. Maar het belooft zondag een open wedstrijd te worden in Almelo.'