Dybala gaat contract openbreken: "Paar kleine factoren"

15 februari 2017, 16:27

Paulo Dybala ligt nog voor ruim drie seizoenen vast bij Juventus, maar wordt zeer waarschijnlijk zijn huidige contract opengebroken. In een interview met Sky Italia geeft de aanvaller aan dat een nieuw contract niet heel ver weg is.

"Er zijn nog een paar kleine factoren waaraan het ontbreekt", vertelt de Argentijn. "Mijn zaakwaarnemer komt naar Italië om met Giuseppe Marotta (algemeen directeur, red.) de laatste dingen te bespreken. De wil van onze kant is er in ieder geval."

Verder werd Dybala ook gevraagd naar een opmerkelijk record dat hij kan gaan vestigen. Hij vormt namelijk stilaan een bedreiging van de vaakst in een seizoen gewisselde speler. Allessandro del Piero staat op negentien, voor Dybala staat de teller na 24 competitieronden op tien. Dit terwijl hij bijna twee maanden uit de running was met een blessure. "Ik heb ervan gehoord ja. Misschien dat ik een paar keer ga vragen om gewisseld te worden, want de records van Del Piero op het gebied van wedstrijden en goals zal ik niet snel verbreken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen