Pérez: Ronaldo is blij, nieuw contract Isco is 'done deal'

8 september 2017, 10:45

Florentino Pérez is op het radiostation Cadena SER, in het programma El Larguero, ingegaan op een aantal prangende zaken rond Real Madrid. De 70-jarige voorzitter van De Koninklijke weidde onder meer uit over de situaties van Cristiano Ronaldo en Isco.

Ronaldo werd deze zomer, zoals elk jaar eigenlijk wel het geval is, in verband gebracht met een vertrek uit het Estadio Santiago Bernabéu. "Ik weet niet wat er aan de hand was. Er was een publicatie in een Portugese krant, maar er was helemaal niets om over te praten. Ronaldo was bezorgd over de belastingzaak die tegen hem liep, maar ik weet er niets van dat hij zou twijfelen aan zijn toekomst bij Real Madrid. Hij heeft tegen me gezegd dat hij hier zeer gelukkig is. In Monaco heeft hij het nog verduidelijkt, door te benadrukken dat hij blij is in Madrid en dat hij woensdag wil spelen in de Champions League", aldus Pérez. Real Madrid speelt woensdag thuis tegen APOEL Nicosia.

De voorzitter werd gevraagd naar Isco, die zich vaak tussen wal en schip begaf in Bernabéu, maar nu de man in vorm is. "Toen hij hier kwam was hij nog jong, maar hij is enorm gegroeid. Hij speelt nu veel en daar geloofden we altijd ook in. We zullen snel zijn contractverlenging aankondigen. Het is een done deal." Isco ligt momenteel slechts tot medio 2018 vast in Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen