• 90' +3
      Tweede helft afgelopen, Borussia Dortmund 1, Ajax 3.

DOELPUNT AJAX!

• 90' +2
      Doelpunt! Borussia Dortmund 1, Ajax 3. Schot met rechts van Davy Klaassen (Ajax) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Antony.
  • 86'
    Buitenspel Borussia Dortmund. Donyell Malen met de pass, maar Jude Bellingham staat buitenspel.

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Borussia Dortmund 1, Ajax 0.
  • 45' +3
    Schot met rechts van Marius Wolf (Borussia Dortmund) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek.
  • 45' +1
    Schot met rechts van Steven Berghuis (Ajax) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Daley Blind.
  • 45'
    Corner voor Borussia Dortmund. De bal gaat via Edson Álvarez over de achterlijn.
  • 45'
    Doelpoging van Jude Bellingham (Borussia Dortmund)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 44'
    Buitenspel Ajax. Antony met de pass, maar Edson Álvarez staat buitenspel.
  • 44'
    Corner voor Ajax. De bal gaat via Marius Wolf over de achterlijn.
  • 44'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Steven Berghuis (Ajax) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Dusan Tadic met een voorzet.
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Lisandro Martínez (Ajax) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel uit een corner.
  • 42'
  • 42'
    Doelpoging van Steven Berghuis (Ajax)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Noussair Mazraoui.
  • 40'
    Schot met links van Antony (Ajax) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Sébastien Haller.
  • 40'
    Overtreding van Sébastien Haller (Ajax).
  • 40'
    Jude Bellingham (Borussia Dortmund) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 38'
      Edson Álvarez (Ajax) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 38'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Marco Reus (Borussia Dortmund) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Julian Brandt.