BORUSSIA-PARK Mönchengladbach, Duitsland

Live verslag M'gladbach - Bayern München

DOELPUNT M'GLADBACH!

• 48'
      Doelpunt! Borussia Mönchengladbach 3, FC Bayern München 2. Schot met rechts van Florian Neuhaus (Borussia Mönchengladbach) van buiten het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Jonas Hofmann.
  • 45'
      Tweede helft begint Borussia Mönchengladbach 2, FC Bayern München 2.

• 34'
      Doelpunt! Borussia Mönchengladbach 1, FC Bayern München 2. Schot met links van Jonas Hofmann (Borussia Mönchengladbach) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Lars Stindl met een steekpass.
  • 33'
    Overtreding van Lars Stindl (Borussia Mönchengladbach).
  • 33'
    Alphonso Davies (FC Bayern München) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 32'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Ramy Bensebaini (Borussia Mönchengladbach) vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant te hoog vanuit een dood spelmoment.
  • 31'
    Overtreding van Leon Goretzka (FC Bayern München).
  • 31'
    Breel Embolo (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 30'
    Overtreding van Robert Lewandowski (FC Bayern München).
  • 30'
    Nico Elvedi (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 29'
    Buitenspel FC Bayern München. Douglas Costa met de pass, maar Leroy Sané staat buitenspel.
  • 28'
    Kopbal van Matthias Ginter (Borussia Mönchengladbach) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Jonas Hofmann met een voorzet.