Wedstrijd voorbij, Borussia Dortmund 3, Borussia Mönchengladbach 0.

Tweede helft voorbij, Borussia Dortmund 3, Borussia Mönchengladbach 0.
  • 85'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. Veroorzaakt door Axel Witsel.
  • 85'
    Doelpoging van Florian Neuhaus (Borussia Mönchengladbach)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Ramy Bensebaini.
  • 83'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Jonas Hofmann (Borussia Mönchengladbach) van buiten het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar rechts.
  • 80'
    Overtreding van Thomas Meunier (Borussia Dortmund).
  • 80'
    Jonas Hofmann (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 77'
       Wissel bij Borussia Dortmund. Julian Brandt komt in de plaats van Giovanni Reyna.
  • 77'
       Wissel bij Borussia Dortmund. Marco Reus komt in de plaats van Jadon Sancho.

DOELPUNT DORTMUND!

• 53'
    Doelpunt! Borussia Dortmund 2, Borussia Mönchengladbach 0. Erling Haaland (Borussia Dortmund) benut de penalty met een Schot met links in de linkerbenedenhoek.
  • 51'
    Beslissing VAR: penalty Borussia Dortmund.
  • 50'
    Strafschop veroorzaakt door Ramy Bensebaini (Borussia Mönchengladbach) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 50'
    Strafschop Borussia Dortmund. Giovanni Reyna lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 49'
    Buitenspel Borussia Mönchengladbach. Christoph Kramer met de pass, maar Jonas Hofmann staat buitenspel.
  • 48'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Felix Passlack (Borussia Dortmund) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied te hoog en te ver naar rechts.
  • 46'
    Hands van Jude Bellingham (Borussia Dortmund).
  • 45'
      Tweede helft begint Borussia Dortmund 1, Borussia Mönchengladbach 0.

• 45' +2
      Eerste helft voorbij, Borussia Dortmund 1, Borussia Mönchengladbach 0.
  • 45'
    Overtreding van Giovanni Reyna (Borussia Dortmund).
  • 45'
    Hannes Wolf (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45'
    Doelpoging van Jadon Sancho (Borussia Dortmund)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Erling Haaland.
  • 43'
    Doelpoging van Jonas Hofmann (Borussia Mönchengladbach)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Hannes Wolf.
  • 42'
    Doelpoging van Lars Stindl (Borussia Mönchengladbach)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Jonas Hofmann met een voorzet.
  • 41'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. Veroorzaakt door Roman Bürki.
  • 41'
    Schot met links van Stefan Lainer (Borussia Mönchengladbach) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Jonas Hofmann.
  • 39'
    Jadon Sancho (Borussia Dortmund), schiet lat met een Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied. Op aangeven van Emre Can met een voorzet.
  • 38'
      Lars Stindl (Borussia Mönchengladbach) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 38'
    Overtreding van Lars Stindl (Borussia Mönchengladbach).
  • 38'
    Axel Witsel (Borussia Dortmund) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 36'
    Ramy Bensebaini (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.