SIGNAL IDUNA PARK Dortmund, Duitsland

Live verslag Dortmund - Schalke 04

DOELPUNT DORTMUND!

• 54'
      Doelpunt! Borussia Dortmund 1, FC Schalke 04 0. Schot met rechts van Manuel Akanji (Borussia Dortmund) vanaf de rechterkant van het doelgebied in de linkerbenedenhoek uit een corner.
  • 54'
    Schot met links van Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Julian Brandt.
  • 54'
    Corner voor Borussia Dortmund. Veroorzaakt door Salif Sané.
  • 53'
    Giovanni Reyna (Borussia Dortmund) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 53'
    Overtreding van Nabil Bentaleb (FC Schalke 04).
  • 52'
    Buitenspel FC Schalke 04. Frederik Rönnow met de pass, maar Gonçalo Paciência staat buitenspel.
  • 50'
    Amine Harit (FC Schalke 04) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 50'
    Overtreding van Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund).
  • 50'
    Doelpoging van Jadon Sancho (Borussia Dortmund)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Erling Haaland.