Wedstrijd afgelopen, Borussia Mönchengladbach 1, Bayer Leverkusen 2.

• 90' +5
      Tweede helft afgelopen, Borussia Mönchengladbach 1, Bayer Leverkusen 2.
  • 90' +3
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Amine Adli (Bayer Leverkusen) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Nadiem Amiri na een snelle counter.
  • 90' +3
      Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) krijgt een gele kaart.
  • 90' +3
    Marcus Thuram (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 90' +3
    Overtreding van Timothy Fosu-Mensah (Bayer Leverkusen).
  • 90' +2
    Doelpoging van Alassane Plea (Borussia Mönchengladbach)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Florian Neuhaus.
  • 90'
    Schot met rechts van Amine Adli (Bayer Leverkusen) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het doelgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 90'
    Schot met links van Amine Adli (Bayer Leverkusen) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het doelgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 90'
    Schot met links van Amine Adli (Bayer Leverkusen) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Mitchel Bakker.
  • 89'
    Joe Scally (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 89'
    Overtreding van Nadiem Amiri (Bayer Leverkusen).
  • 89'
       Wissel bij Bayer Leverkusen. Nadiem Amiri komt in het veld voor Florian Wirtz.
  • 88'
       Wissel bij Bayer Leverkusen. Panagiotis Retsos komt in het veld voor Moussa Diaby.
  • 86'
    Corner voor Bayer Leverkusen. De bal gaat via Yann Sommer over de achterlijn.
  • PENALTY GEMIST!

• 86'
    Penalty wordt gered! Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) mist deze geweldige kans, Schot met links gered in de rechterbenedenhoek.
  • 85'
    Strafschop Bayer Leverkusen. Florian Wirtz lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 85'
    Strafschop veroorzaakt door Louis Jordan Beyer (Borussia Mönchengladbach) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 84'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Kouadio Koné (Borussia Mönchengladbach) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog.
  • 83'
    Kopbal van Patrik Schick (Bayer Leverkusen) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Kerem Demirbay met een voorzet.
  • 82'
      Louis Jordan Beyer (Borussia Mönchengladbach) krijgt een gele kaart vanwege hands.
  • 82'
    Hands van Louis Jordan Beyer (Borussia Mönchengladbach).
  • 82'
    Joe Scally (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 82'
    Overtreding van Amine Adli (Bayer Leverkusen).
  • 81'
    Louis Jordan Beyer (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 81'
    Overtreding van Patrik Schick (Bayer Leverkusen).
  • 80'
       Wissel bij Bayer Leverkusen. Amine Adli komt in het veld voor Karim Bellarabi.

DOELPUNT M'GLADBACH!

• 80'
      Doelpunt! Borussia Mönchengladbach 1, Bayer Leverkusen 2. Schot met rechts van Nico Elvedi (Borussia Mönchengladbach) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbovenhoek uit een corner.
  • 79'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via Lukás Hrádecky over de achterlijn.
  • 79'
    Schot met rechts van Joe Scally (Borussia Mönchengladbach) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek.
  • 78'
       Wissel bij Borussia Mönchengladbach. Patrick Herrmann komt in het veld voor Stefan Lainer.
  • 78'
       Wissel bij Borussia Mönchengladbach. Alassane Plea komt in het veld voor Lars Stindl.
  • 78'
    Schot met links van Mitchel Bakker (Bayer Leverkusen) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 78'
    Doelpoging van Patrik Schick (Bayer Leverkusen)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Florian Wirtz.
  • 78'
    Doelpoging van Florian Wirtz (Bayer Leverkusen)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 78'
    Schot met rechts van Karim Bellarabi (Bayer Leverkusen) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Florian Wirtz.
  • 76'
    Schot met rechts van Marcus Thuram (Borussia Mönchengladbach) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.

DOELPUNT LEVERKUSEN!

• 50'
      Doelpunt! Borussia Mönchengladbach 0, Bayer Leverkusen 1. Schot met rechts van Robert Andrich (Bayer Leverkusen) van heel dichtbij in het midden van het doel. Op aangeven van Florian Wirtz met een voorzet uit een corner.
  • 49'

• 49'
    Penalty wordt gered! Patrik Schick (Bayer Leverkusen) mist deze geweldige kans, Schot met links gered in de linkerbenedenhoek.
  • 48'
    Strafschop Bayer Leverkusen. Karim Bellarabi lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 48'
    Strafschop veroorzaakt door Marvin Friedrich (Borussia Mönchengladbach) na een overtreding in het strafschopgebied.