Eerste helft afgelopen, FC Augsburg 1, 1. FC Köln 2.
    Corner voor 1. FC Köln. De bal gaat via Maximilian Bauer over de achterlijn.
  • 45' +1
      Iago (FC Augsburg) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 45' +1
    Linton Maina (1. FC Köln) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 45' +1
    Overtreding van Iago (FC Augsburg).
  • 44'
    Corner voor FC Augsburg. De bal gaat via Timo Hübers over de achterlijn.
  • 44'
    Overtreding van Linton Maina (1. FC Köln).
  • 44'
    Robert Gumny (FC Augsburg) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 41'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Fredrik Jensen (FC Augsburg) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog.
  • 41'
    Doelpoging van Robert Gumny (FC Augsburg)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Dion Beljo.
  • 40'
    Buitenspel 1. FC Köln. Florian Kainz met de pass, maar Kingsley Schindler staat buitenspel.
  • 36'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Arne Maier (FC Augsburg) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links uit een corner.
  • 36'
    Corner voor FC Augsburg. De bal gaat via Jonas Hector over de achterlijn.
  • 36'
    Doelpoging van Robert Gumny (FC Augsburg)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 35'
  • 34'
    Wedstrijd onderbroken (FC Augsburg).
  • 34'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Kingsley Schindler (1. FC Köln).
  • 33'
    Buitenspel 1. FC Köln. Benno Schmitz met de pass, maar Davie Selke staat buitenspel.
  • 32'
    Doelpoging van Benno Schmitz (1. FC Köln)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ellyes Skhiri.