Live verslag Augsburg - Leverkusen

DOELPUNT AUGSBURG!

• 54'
      Doelpunt! FC Augsburg 1, Bayer Leverkusen 0. Kopbal van Mërgim Berisha (FC Augsburg) van heel dichtbij in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Arne Engels met een voorzet uit een corner.
  • 54'
    Corner voor FC Augsburg. De bal gaat via Lukás Hrádecky over de achterlijn.
  • 54'
    Schot met links van Dion Beljo (FC Augsburg) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Arne Maier.
  • 52'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Felix Uduokhai (FC Augsburg) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Arne Engels met een voorzet uit een corner.
  • 52'
    Corner voor FC Augsburg. De bal gaat via Edmond Tapsoba over de achterlijn.
  • 49'
    Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 49'
    Overtreding van Mërgim Berisha (FC Augsburg).
  • 49'
    Doelpoging van Mërgim Berisha (FC Augsburg)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 47'
    Doelpoging van Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 47'
    Schot met rechts van Fredrik Jensen (FC Augsburg) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Elvis Rexhbecaj.
  • 45'
    Schot met links van Moussa Diaby (Bayer Leverkusen) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.