Voith-Arena Heidenheim an der Brenz, Duitsland

Live verslag Heidenheim - Freiburg

EIGEN DOELPUNT!

• 90' +1
      Eigen doelpunt van Matthias Ginter, SC Freiburg. 1. FC Heidenheim 1846 3, SC Freiburg 2.
  • 90' +1
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Manuel Gulde (SC Freiburg) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Ritsu Doan met een voorzet uit een corner.
  • 90' +1
    Corner voor SC Freiburg. De bal gaat via Omar Traoré over de achterlijn.
  • 90'
  • 89'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Jan Schöppner (1. FC Heidenheim 1846).
  • 88'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Tim Kleindienst (1. FC Heidenheim 1846) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Eren Dinkçi na een snelle counter.
  • 88'
    Doelpoging van Maximilian Eggestein (SC Freiburg)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 87'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Kevin Sessa (1. FC Heidenheim 1846) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Nikola Dovedan.
  • 87'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Ritsu Doan (SC Freiburg) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Noah Weißhaupt met een voorzet.
  • 86'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Manuel Gulde (SC Freiburg) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel vanuit een dood spelmoment.
  • 85'
    Ritsu Doan (SC Freiburg) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 85'
    Overtreding van Norman Theuerkauf (1. FC Heidenheim 1846).
  • 85'
    Overtreding van Junior Adamu (SC Freiburg).
  • 85'
    Jan Schöppner (1. FC Heidenheim 1846) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 84'
    Doelpoging van Maximilian Eggestein (SC Freiburg)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Michael Gregoritsch.