Live verslag Frankfurt - Wolfsburg

DOELPUNT FRANKFURT!

DOELPUNT WOLFSBURG!

• 35'
      Doelpunt! Eintracht Frankfurt 1, VfL Wolfsburg 2. Kopbal van Kevin Behrens (VfL Wolfsburg) van heel dichtbij in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Joakim Mæhle met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 34'
    Kevin Paredes (VfL Wolfsburg) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 34'
    Overtreding van Junior Dina Ebimbe (Eintracht Frankfurt).
  • 33'
    Doelpoging van Junior Dina Ebimbe (Eintracht Frankfurt)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 30'
    Kevin Paredes (VfL Wolfsburg) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 30'
  • 27'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Philipp Max (Eintracht Frankfurt) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Ansgar Knauff met een kopbal uit een corner.
  • 27'
    Corner voor Eintracht Frankfurt. De bal gaat via Maxence Lacroix over de achterlijn.
  • 24'
    Schot met rechts van Lovro Majer (VfL Wolfsburg) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Ridle Baku met een steekpass.
  • 22'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Hugo Ekitike (Eintracht Frankfurt) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Junior Dina Ebimbe met een voorzet.
  • 20'
    Schot met links van Kevin Behrens (VfL Wolfsburg) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Kevin Paredes.

• 13'
      Doelpunt! Eintracht Frankfurt 1, VfL Wolfsburg 1. Schot met links van Philipp Max (Eintracht Frankfurt) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Hugo Ekitike.
  • 12'
    Buitenspel Eintracht Frankfurt. Philipp Max met de pass, maar Donny van de Beek staat buitenspel.
  • 11'
    Corner voor Eintracht Frankfurt. De bal gaat via Joakim Mæhle over de achterlijn.
  • 10'
    Schot met rechts van Omar Marmoush (Eintracht Frankfurt) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Ansgar Knauff.
  • 9'
    Buitenspel VfL Wolfsburg. Maximilian Arnold met de pass, maar Kevin Behrens staat buitenspel.
  • 7'
    Schot met links van Lovro Majer (VfL Wolfsburg) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Ridle Baku met een steekpass.
  • 7'
    Kopbal van Junior Dina Ebimbe (Eintracht Frankfurt) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Philipp Max met een voorzet.
  • 6'
    Joakim Mæhle (VfL Wolfsburg) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 6'
  • 5'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Junior Dina Ebimbe (Eintracht Frankfurt) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel vanuit een dood spelmoment.
  • 4'
    Overtreding van Yannick Gerhardt (VfL Wolfsburg).
  • 4'
    Hugo Ekitike (Eintracht Frankfurt) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.