Live verslag Stuttgart - Frankfurt

DOELPUNT STUTTGART!

• 36'
      Doelpunt! VfB Stuttgart 3, Eintracht Frankfurt 0. Schot met rechts van Jamie Leweling (VfB Stuttgart) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Deniz Undav met een steekpass.
  • 33'
    Ansgar Knauff (Eintracht Frankfurt) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 33'
    Overtreding van Deniz Undav (VfB Stuttgart).
  • 33'
  • 32'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Ansgar Knauff (Eintracht Frankfurt).
  • 31'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Maximilian Mittelstädt (VfB Stuttgart) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links uit een corner.
  • 31'
    Corner voor VfB Stuttgart. De bal gaat via Kevin Trapp over de achterlijn.
  • 31'
    Schot met rechts van Serhou Guirassy (VfB Stuttgart) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het doelgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Chris Führich met een steekpass.
  • 28'
  • 27'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Fabian Bredlow (VfB Stuttgart).
  • 27'
    Schot met rechts van Omar Marmoush (Eintracht Frankfurt) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Farès Chaïbi.
  • 25'
    Omar Marmoush (Eintracht Frankfurt) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 25'
    Overtreding van Waldemar Anton (VfB Stuttgart).
  • 24'
      Ansgar Knauff (Eintracht Frankfurt) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 24'
    Overtreding van Ansgar Knauff (Eintracht Frankfurt).
  • 24'
    Maximilian Mittelstädt (VfB Stuttgart) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 22'
      Niels Nkounkou (Eintracht Frankfurt) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 22'
    Overtreding van Niels Nkounkou (Eintracht Frankfurt).
  • 22'
    Jamie Leweling (VfB Stuttgart) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 20'
    Doelpoging van Farès Chaïbi (Eintracht Frankfurt)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Omar Marmoush.
  • 19'
    Doelpoging van Omar Marmoush (Eintracht Frankfurt)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Jean-Mattéo Bahoya met een kopbal.
  • 18'
  • 18'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Angelo Stiller (VfB Stuttgart).