Wedstrijd afgelopen, Werder Bremen 2, 1. FC Köln 1.

DOELPUNT BREMEN!

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Werder Bremen 1, 1. FC Köln 1.
  • 45' +1
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Mitchell Weiser (Werder Bremen) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Rafael Borré met een voorzet.
  • 45' +1
    Corner voor Werder Bremen. De bal gaat via Timo Hübers over de achterlijn.
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Timo Hübers (1. FC Köln) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Leart Paqarada vanuit een dood spelmoment.
  • 44'
    Overtreding van Niklas Stark (Werder Bremen).
  • 44'
    Davie Selke (1. FC Köln) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 43'
    Buitenspel 1. FC Köln. Marvin Schwäbe met de pass, maar Luca Waldschmidt staat buitenspel.
  • 43'
    Doelpoging van Florian Kainz (1. FC Köln)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Davie Selke.
  • 41'
    Corner voor Werder Bremen. De bal gaat via Marvin Schwäbe over de achterlijn.
  • 41'
    Schot met links van Olivier Deman (Werder Bremen) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Jens Stage met een kopbal.