Live verslag Everton - Tottenham

DOELPUNT TOTTENHAM!

DOELPUNT EVERTON!

• 61'
      Doelpunt! Everton 2, Tottenham Hotspur 1. Schot met links van Gylfi Sigurdsson (Everton) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Séamus Coleman.
  • 60'
       Wissel bij Everton. Séamus Coleman komt in het veld voor Alex Iwobi.
  • 59'
    Buitenspel Everton. Allan met de pass, maar Richarlison staat buitenspel.
  • 56'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de rechterpaal! Kopbal van Toby Alderweireld (Tottenham Hotspur) vanaf de rechterkant van het doelgebied. Op aangeven van Son Heung-Min met een voorzet uit een corner.
  • 55'
    Corner voor Tottenham Hotspur. De bal gaat via Lucas Digne over de achterlijn.
  • 55'
    Doelpoging van Tanguy Ndombele (Tottenham Hotspur)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Harry Kane.
  • 53'
    Doelpoging van Ben Godfrey (Everton)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 51'
    Corner voor Tottenham Hotspur. De bal gaat via Jordan Pickford over de achterlijn.
  • 51'
    Schot met rechts van Son Heung-Min (Tottenham Hotspur) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Harry Kane.
  • 49'
  • 48'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Richarlison (Everton) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van James Rodríguez met een voorzet uit een corner.
  • 47'
    Corner voor Everton. De bal gaat via Joe Rodon over de achterlijn.
  • 47'
    Corner voor Everton. De bal gaat via Serge Aurier over de achterlijn.
  • 45'
      Tweede helft begint Everton 1, Tottenham Hotspur 1.

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Everton 1, Tottenham Hotspur 1.
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Ben Godfrey (Everton) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat te hoog. Op aangeven van James Rodríguez met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 45'
    Lucas Digne (Everton) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 45'
    Overtreding van Serge Aurier (Tottenham Hotspur).
  • 41'
    Kopbal van Richarlison (Everton) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Gylfi Sigurdsson met een voorzet.
  • 40'
  • 40'
    Doelpoging van Richarlison (Everton)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Gylfi Sigurdsson.
  • 37'
    Schot met links van James Rodríguez (Everton) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Gylfi Sigurdsson.
  • 37'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Alex Iwobi (Everton) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Richarlison.
  • 36'
    Schot met links van James Rodríguez (Everton) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Tom Davies.
  • 35'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Harry Kane (Tottenham Hotspur) van meer dan 30 meter gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Eric Dier.
  • 34'
    Tanguy Ndombele (Tottenham Hotspur) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 34'
    Overtreding van Allan (Everton).
  • 33'
    Doelpoging van Gylfi Sigurdsson (Everton)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.