•
    Wedstrijd afgelopen, Fulham 0, Manchester City 3.

DOELPUNT MAN CITY!

• 59'
    Doelpunt! Fulham 0, Manchester City 3. Sergio Agüero (Manchester City) benut de penalty met een Schot met rechts in de linkerbenedenhoek.
  • 59'
    Strafschop Manchester City. Ferran Torres lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 59'
    Strafschop veroorzaakt door Tosin Adarabioyo (Fulham) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 57'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Kenny Tete over de achterlijn.
  • 56'
    Overtreding van André-Frank Zambo Anguissa (Fulham).
  • 56'
    Rodrigo (Manchester City) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

• 55'
      Doelpunt! Fulham 0, Manchester City 2. Schot met rechts van Gabriel Jesus (Manchester City) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek.
  • 53'
    Overtreding van Ruben Loftus-Cheek (Fulham).
  • 53'
    Rúben Dias (Manchester City) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 52'
    Schot met rechts van Rodrigo (Manchester City) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Bernardo Silva.
  • 51'
    Corner voor Fulham. De bal gaat via João Cancelo over de achterlijn.
  • 50'
    Overtreding van João Cancelo (Manchester City).
  • 50'
    Ademola Lookman (Fulham) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 50'
    Ruben Loftus-Cheek (Fulham) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 50'
    Overtreding van Rodrigo (Manchester City).

• 46'
      Doelpunt! Fulham 0, Manchester City 1. Schot met rechts van John Stones (Manchester City) van heel dichtbij in het midden van het doel. Op aangeven van João Cancelo met een voorzet vanuit een dood spelmoment.