Wedstrijd voorbij, Leicester City 2, Manchester United 2.

Tweede helft voorbij, Leicester City 2, Manchester United 2.
    Buitenspel Manchester United. Axel Tuanzebe met de pass, maar Marcus Rashford staat buitenspel.
  • 90' +2
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ayoze Pérez (Leicester City) van heel dichtbij bijna raak, maar te ver naar rechts vanuit een dood spelmoment.
  • 90' +2
    Doelpoging van Youri Tielemans (Leicester City)! Schot met links van buiten het strafschopgebied geblokt.
  • 90' +1
    James Maddison (Leicester City) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 90' +1
    Overtreding van Fred (Manchester United).
  • 88'
      Wilfred Ndidi (Leicester City) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 86'
    James Justin (Leicester City) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 86'
    Overtreding van Bruno Fernandes (Manchester United).
  • 85'
    Overtreding van Ayoze Pérez (Leicester City).
  • 85'
    Fred (Manchester United) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.

EIGEN DOELPUNT!

DOELPUNT MAN UTD!

DOELPUNT LEICESTER!

• 30'
      Doelpunt! Leicester City 1, Manchester United 1. Schot met links van Harvey Barnes (Leicester City) van buiten het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van James Maddison.
  • 25'
    Schot met links van Jamie Vardy (Leicester City) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van James Justin.
  • 24'
    Doelpoging van Bruno Fernandes (Manchester United)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Anthony Martial met een voorzet.