Wedstrijd voorbij, Manchester City 2, Leicester City 5.

Tweede helft voorbij, Manchester City 2, Leicester City 5.
  • 90' +1
    Buitenspel Leicester City. James Justin met de pass, maar Kelechi Iheanacho staat buitenspel.
  • 90'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ferran Torres (Manchester City) van buiten het strafschopgebied te hoog.

DOELPUNT LEICESTER!

DOELPUNT MAN CITY!

• 83'
      Doelpunt! Manchester City 2, Leicester City 4. Kopbal van Nathan Aké (Manchester City) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Riyad Mahrez met een voorzet uit een corner.
  • 83'
    Corner voor Manchester City. Veroorzaakt door Jamie Vardy.
  • 83'
    Doelpoging van Raheem Sterling (Manchester City)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied geblokt.
  • 82'
    Overtreding van Nampalys Mendy (Leicester City).
  • 82'
    Riyad Mahrez (Manchester City) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 80'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Kevin De Bruyne (Manchester City) van buiten het strafschopgebied te hoog. Op aangeven van Ferran Torres.
  • 80'
    Doelpoging van Kyle Walker (Manchester City)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Kevin De Bruyne.
  • 79'
       Wissel bij Leicester City. Christian Fuchs komt in de plaats van Jonny Evans wegens een blessure.
  • 78'
    Hands van Raheem Sterling (Manchester City).

• 57'
    Doelpunt! Manchester City 1, Leicester City 3. Jamie Vardy (Leicester City) benut de penalty met een Schot met rechts in de rechterbenedenhoek.
  • 56'
    Strafschop veroorzaakt door Eric García (Manchester City) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 56'
    Strafschop Leicester City. Jamie Vardy lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 55'
    Corner voor Leicester City. Veroorzaakt door Ederson.
  • 55'
    Schot met rechts van Harvey Barnes (Leicester City) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Dennis Praet.
  • 55'
    Nampalys Mendy (Leicester City) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.