•
    Wedstrijd voorbij, Manchester United 0, Arsenal 1.

DOELPUNT ARSENAL!

• 68'
    Doelpunt! Manchester United 0, Arsenal 1. Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal) benut de penalty met een Schot met rechts in de rechterbenedenhoek.
  • 67'
    Strafschop veroorzaakt door Paul Pogba (Manchester United) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 67'
    Strafschop Arsenal. Héctor Bellerín lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 64'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Mohamed Elneny (Arsenal) van buiten het strafschopgebied te hoog en te ver naar rechts.
  • 62'
    Thomas Partey (Arsenal) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 62'
    Overtreding van Paul Pogba (Manchester United).
  • 61'
       Wissel bij Manchester United. Nemanja Matic komt in de plaats van Fred.
  • 61'
    Overtreding van Mohamed Elneny (Arsenal).
  • 61'
    Bruno Fernandes (Manchester United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 57'
    Schot met rechts van Thomas Partey (Arsenal) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Kieran Tierney.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Harry Maguire (Manchester United) vanuit het midden van het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Luke Shaw met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 54'
    Overtreding van Héctor Bellerín (Arsenal).
  • 54'
    Paul Pogba (Manchester United) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 51'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal) van buiten het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Alexandre Lacazette.
  • 49'
  • 49'
    Rob Holding (Arsenal) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 49'
    Overtreding van Aaron Wan-Bissaka (Manchester United).
  • 49'
    Bukayo Saka (Arsenal) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 47'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Harry Maguire (Manchester United) vanuit het midden van het strafschopgebied links naast het doel. Op aangeven van Bruno Fernandes met een voorzet uit een corner.
  • 47'
    Corner voor Manchester United. Veroorzaakt door Kieran Tierney.
  • 45'
    Buitenspel Manchester United. Fred met de pass, maar Bruno Fernandes staat buitenspel.
  • 45'
    Corner voor Manchester United. Veroorzaakt door Gabriel Magalhães.
  • 45'
    Doelpoging van Bruno Fernandes (Manchester United)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Scott McTominay.