Wedstrijd afgelopen, Newcastle United 1, Sheffield United 0.

Tweede helft afgelopen, Newcastle United 1, Sheffield United 0.
    Buitenspel Sheffield United. Oliver Norwood met de pass, maar Chris Basham staat buitenspel.
  • 90' +4
    Overtreding van Jonjo Shelvey (Newcastle United).
  • 90' +4
    David McGoldrick (Sheffield United) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90' +3
    Overtreding van Dwight Gayle (Newcastle United).
  • 90' +3
    Aaron Ramsdale (Sheffield United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +2
       Wissel bij Sheffield United. Femi Seriki komt in het veld voor Jayden Bogle.
  • 90' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Oliver Norwood (Sheffield United) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van David McGoldrick.
  • 89'
  • 89'
    John Egan (Sheffield United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 87'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Rhian Brewster (Sheffield United) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Oliver Norwood met een voorzet.
  • 84'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Jonjo Shelvey (Newcastle United) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links.
  • 84'
       Wissel bij Newcastle United. Andy Carroll komt in het veld voor Joseph Willock , die niet verder kan door een blessure.
  • 75'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Schot met rechts van David McGoldrick (Sheffield United) van buiten het strafschopgebied. Op aangeven van John Fleck.
  • 75'
    Schot met rechts van Joseph Willock (Newcastle United) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Miguel Almirón.
  • 73'
    Overtreding van Matt Ritchie (Newcastle United).
  • 73'
    Jayden Bogle (Sheffield United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 70'
       Wissel bij Newcastle United. Sean Longstaff komt in het veld voor Allan Saint-Maximin , die niet verder kan door een blessure.
  • 69'
    Kopbal van John Egan (Sheffield United) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van John Fleck met een voorzet.
  • 67'
    Corner voor Sheffield United. De bal gaat via Joseph Willock over de achterlijn.
  • 67'
    Doelpoging van Rhian Brewster (Sheffield United)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van David McGoldrick.
  • 66'
       Wissel bij Sheffield United. Rhian Brewster komt in het veld voor Ben Osborn.
  • 63'
    Buitenspel Sheffield United. David McGoldrick met de pass, maar Daniel Jebbison staat buitenspel.
  • 58'
    Corner voor Newcastle United. De bal gaat via Aaron Ramsdale over de achterlijn.
  • 57'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Oliver Norwood (Sheffield United) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Chris Basham uit een corner.
  • 57'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Jack Robinson (Sheffield United) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van John Fleck met een voorzet uit een corner.
  • 57'
  • 53'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Jayden Bogle (Sheffield United) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van John Fleck met een voorzet.
  • 51'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van David McGoldrick (Sheffield United) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts uit een directe vrije trap.
  • 50'
    Chris Basham (Sheffield United) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 50'
  • 49'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Allan Saint-Maximin (Newcastle United) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Joseph Willock.
  • 47'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Miguel Almirón (Newcastle United) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Joseph Willock.