Wedstrijd afgelopen, Sheffield United 1, Burnley 0.

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Sheffield United 1, Burnley 0.
  • 45' +2
    Corner voor Sheffield United. De bal gaat via Charlie Taylor over de achterlijn.
  • 45' +1
    Overtreding van George Baldock (Sheffield United).
  • 45' +1
    Josh Brownhill (Burnley) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 43'
    Schot met links van Dwight McNeil (Burnley) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Jack Cork.
  • 37'
      John Fleck (Sheffield United) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 37'
    Dwight McNeil (Burnley) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 37'
    Overtreding van John Fleck (Sheffield United).
  • 35'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de rechterpaal! Schot met rechts van Chris Basham (Sheffield United) vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant uit een corner.
  • 35'
  • 35'
    Doelpoging van David McGoldrick (Sheffield United)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 33'
    Jóhann Gudmundsson (Burnley) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 33'
    Overtreding van Enda Stevens (Sheffield United).
  • 26'
    Schot met links van Ben Osborn (Sheffield United) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Aaron Ramsdale.