Wedstrijd voorbij, Sheffield United 1, Fulham 1.

DOELPUNT SHEFF UTD!

DOELPUNT FULHAM!

• 76'
      Doelpunt! Sheffield United 0, Fulham 1. Schot met links van Ademola Lookman (Fulham) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied in de rechterbovenhoek.
  • 67'
    Doelpoging van Oliver McBurnie (Sheffield United)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Sander Berge.
  • 63'
       Wissel bij Sheffield United. Rhian Brewster komt in de plaats van David McGoldrick.
  • 62'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Tosin Adarabioyo (Fulham) vanuit het midden van het strafschopgebied te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Ivan Cavaleiro met een voorzet uit een corner.
  • 62'
    Corner voor Fulham. Veroorzaakt door Jack Robinson.
  • 59'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van David McGoldrick (Sheffield United) van buiten het strafschopgebied links naast het doel. Op aangeven van Oliver McBurnie met een kopbal.
  • 59'
    Overtreding van Ademola Lookman (Fulham).
  • 59'
    Chris Basham (Sheffield United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 56'
    Penalty gemist. Nog steeds Sheffield United 0, Fulham 0. Schot met rechts ( lat) van Aleksandar Mitrovic (Fulham).
  • 55'
    Strafschop veroorzaakt door Jack Robinson (Sheffield United) met een handsbal in het strafschopgebied.
  • 55'
    Doelpoging van Ruben Loftus-Cheek (Fulham)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Ivan Cavaleiro met een voorzet.
  • 54'
  • 50'
    Schot met links van Ademola Lookman (Fulham) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 48'
    Oliver McBurnie (Sheffield United) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 48'
    Overtreding van Ola Aina (Fulham).
  • 46'
    Kopbal van Oliver McBurnie (Sheffield United) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van George Baldock met een voorzet.