Live verslag West Ham - Tottenham

DOELPUNT TOTTENHAM!

• 63'
      Doelpunt! West Ham United 2, Tottenham Hotspur 1. Kopbal van Lucas Moura (Tottenham Hotspur) vanaf de rechterkant van het doelgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Gareth Bale met een voorzet uit een corner.
  • 63'
    Corner voor Tottenham Hotspur. De bal gaat via Declan Rice over de achterlijn.
  • 61'
      Issa Diop (West Ham United) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 61'
    Overtreding van Issa Diop (West Ham United).
  • 61'
    Lucas Moura (Tottenham Hotspur) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 61'
    Schot met links van Gareth Bale (Tottenham Hotspur) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 58'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Harry Kane (Tottenham Hotspur) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts uit een directe vrije trap.
  • 57'
    Overtreding van Jesse Lingard (West Ham United).
  • 57'
    Tanguy Ndombele (Tottenham Hotspur) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 55'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Davinson Sánchez (Tottenham Hotspur) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat te hoog vanuit een dood spelmoment.