Wedstrijd afgelopen, Liverpool 2, Manchester City 2.

Tweede helft afgelopen, Liverpool 2, Manchester City 2.
  • 90' +2
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Mohamed Salah over de achterlijn.
  • 90'
    Doelpoging van Gabriel Jesus (Manchester City)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Raheem Sterling.
  • 86'
    Doelpoging van Fabinho (Liverpool)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het doelgebied wordt geblokt. Op aangeven van Mohamed Salah met een voorzet.
  • 85'
    Overtreding van Bernardo Silva (Manchester City).
  • 85'
    Mohamed Salah (Liverpool) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 84'
    Sadio Mané (Liverpool) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 84'
    Overtreding van Gabriel Jesus (Manchester City).
  • 83'
  • 83'
    Curtis Jones (Liverpool) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 83'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Kyle Walker (Manchester City) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog uit een directe vrije trap.
  • 82'
      Fabinho (Liverpool) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 82'
    Overtreding van Fabinho (Liverpool).
  • 82'
    Bernardo Silva (Manchester City) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.

DOELPUNT MAN CITY!

• 80'
      Doelpunt! Liverpool 2, Manchester City 2. Schot met links van Kevin De Bruyne (Manchester City) van buiten het strafschopgebied in het midden van het doel.