Wedstrijd afgelopen, Manchester City 5, Newcastle United 0.

• 90' +3
      Tweede helft afgelopen, Manchester City 5, Newcastle United 0.

DOELPUNT MAN CITY!

• 90' +2
      Doelpunt! Manchester City 5, Newcastle United 0. Schot met rechts van Raheem Sterling (Manchester City) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Jack Grealish.
  • 90' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van João Cancelo (Manchester City) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Raheem Sterling.

• 60'
      Doelpunt! Manchester City 3, Newcastle United 0. Kopbal van Rodri (Manchester City) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Kevin De Bruyne met een voorzet uit een corner.
  • 59'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Jamaal Lascelles over de achterlijn.
  • 59'
    Overtreding van Joelinton (Newcastle United).
  • 59'
    Rodri (Manchester City) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 57'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Allan Saint-Maximin (Newcastle United) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Bruno Guimarães.
  • 56'
    Buitenspel Newcastle United. Martin Dúbravka met de pass, maar Chris Wood staat buitenspel.
  • 56'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Bruno Guimarães (Newcastle United) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Allan Saint-Maximin.
  • 54'
    Allan Saint-Maximin (Newcastle United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 54'
    Overtreding van João Cancelo (Manchester City).
  • 50'
    Overtreding van Emil Krafth (Newcastle United).
  • 50'
    Gabriel Jesus (Manchester City) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 50'
    Joelinton (Newcastle United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 50'
    Overtreding van Rodri (Manchester City).
  • 48'
    Doelpoging van Ilkay Gündogan (Manchester City)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Rodri.
  • 47'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Joelinton over de achterlijn.
  • 45'
       Wissel bij Manchester City. Fernandinho komt in het veld voor Rúben Dias , die niet verder kan door een blessure.
  • 45'
      Tweede helft begint Manchester City 2, Newcastle United 0.

• 37'
      Doelpunt! Manchester City 2, Newcastle United 0. Schot met links van Aymeric Laporte (Manchester City) van heel dichtbij in de rechterbenedenhoek uit een corner.
  • 37'
    Schot met rechts van Rúben Dias (Manchester City) gered door de keeper! De poging van heel dichtbij werd gestopt in het midden van het doel.
  • 37'
    Schot met rechts van Ilkay Gündogan (Manchester City) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Kevin De Bruyne.
  • 36'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Allan Saint-Maximin over de achterlijn.
  • 35'
    Buitenspel Newcastle United. Matt Targett met de pass, maar Chris Wood staat buitenspel.
  • 31'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Emil Krafth over de achterlijn.
  • 30'
      Bruno Guimarães (Newcastle United) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 30'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ilkay Gündogan (Manchester City) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Jack Grealish.
  • 29'
    Doelpoging van Ilkay Gündogan (Manchester City)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Rodri.
  • 27'
    Buitenspel Newcastle United. Matt Targett met de pass, maar Miguel Almirón staat buitenspel.
  • 25'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Martin Dúbravka over de achterlijn.
  • 25'
    Schot met rechts van João Cancelo (Manchester City) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Raheem Sterling met een steekpass.
  • 23'
    Buitenspel Newcastle United. Jamaal Lascelles met de pass, maar Bruno Guimarães staat buitenspel.
  • 23'
    Doelpoging van Jamaal Lascelles (Newcastle United)! Kopbal vanaf de linkerkant van het doelgebied wordt geblokt. Op aangeven van Matt Targett met een voorzet.
  • 22'
    Corner voor Newcastle United. De bal gaat via Oleksandr Zinchenko over de achterlijn.