Wedstrijd afgelopen, Manchester United 4, Newcastle United 1.

• 90' +2
      Tweede helft afgelopen, Manchester United 4, Newcastle United 1.

DOELPUNT MAN UTD!

• 79'
      Doelpunt! Manchester United 3, Newcastle United 1. Schot met rechts van Bruno Fernandes (Manchester United) van buiten het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Paul Pogba.
  • 79'
    Schot met links van Joseph Willock (Newcastle United) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 78'
    Corner voor Newcastle United. De bal gaat via Harry Maguire over de achterlijn.
  • 78'
    Doelpoging van Allan Saint-Maximin (Newcastle United)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Matt Ritchie.
  • 78'
    Buitenspel Manchester United. Luke Shaw met de pass, maar Jesse Lingard staat buitenspel.
  • 76'
       Wissel bij Newcastle United. Jacob Murphy komt in het veld voor Javier Manquillo.
  • 75'
    Overtreding van Paul Pogba (Manchester United).
  • 75'
    Joelinton (Newcastle United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 75'
    Doelpoging van Mason Greenwood (Manchester United)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 74'
    Corner voor Manchester United. De bal gaat via Jamaal Lascelles over de achterlijn.
  • 73'
    Buitenspel Newcastle United. Allan Saint-Maximin met de pass, maar Miguel Almirón staat buitenspel.
  • 71'
    Corner voor Manchester United. De bal gaat via Matt Ritchie over de achterlijn.
  • 68'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Allan Saint-Maximin (Newcastle United) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Miguel Almirón.
  • 67'
    Corner voor Newcastle United. De bal gaat via David de Gea over de achterlijn.
  • 66'
    Schot met rechts van Joelinton (Newcastle United) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Matt Ritchie.
  • 65'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Raphaël Varane (Manchester United) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Luke Shaw met een voorzet uit een corner.
  • 65'
       Wissel bij Manchester United. Jesse Lingard komt in het veld voor Jadon Sancho.
  • 65'
  • 63'
    Joseph Willock (Newcastle United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 63'
    Overtreding van Bruno Fernandes (Manchester United).

• 61'
      Doelpunt! Manchester United 2, Newcastle United 1. Schot met links van Cristiano Ronaldo (Manchester United) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Luke Shaw.
  • 59'
      Paul Pogba (Manchester United) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 59'
    Sean Longstaff (Newcastle United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 59'
  • 58'
    Doelpoging van Bruno Fernandes (Manchester United)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Mason Greenwood.