Live verslag Aston Villa - Brighton

DOELPUNT BRIGHTON!

• 37'
      Doelpunt! Aston Villa 2, Brighton and Hove Albion 1. Schot met links van Deniz Undav (Brighton and Hove Albion) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Pascal Groß vanuit een dood spelmoment.Doelpunt toegekend na VAR review.
  • 36'
      Tyrone Mings (Aston Villa) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 36'
    Overtreding van Tyrone Mings (Aston Villa).
  • 36'
    Facundo Buonanotte (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 35'
    Corner voor Aston Villa. De bal gaat via Levi Colwill over de achterlijn.
  • 33'
    Buitenspel Brighton and Hove Albion. Yasin Ayari met de pass, maar Deniz Undav staat buitenspel.
  • 32'
    Schot met links van John McGinn (Aston Villa) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Ollie Watkins met een kopbal.
  • 31'
    Schot met rechts van Julio Enciso (Brighton and Hove Albion) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Evan Ferguson.
  • 29'
    Corner voor Brighton and Hove Albion. De bal gaat via Boubacar Kamara over de achterlijn.
  • 29'
    Doelpoging van Evan Ferguson (Brighton and Hove Albion)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Deniz Undav met een steekpass.
  • 27'
  • 27'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Alexis Mac Allister (Brighton and Hove Albion).