• 90' +6
      Tweede helft afgelopen, Brentford 2, Tottenham Hotspur 2.
  • 90' +6
  • 90' +5
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Pierre-Emile Højbjerg (Tottenham Hotspur).
  • 90' +5
    Schot met links van Son Heung-Min (Tottenham Hotspur) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Dejan Kulusevski.
  • 90' +4
       Wissel bij Tottenham Hotspur. Ben Davies komt in het veld voor Clément Lenglet , die niet verder kan door een blessure.
  • 90' +3
  • 90' +3
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Clément Lenglet (Tottenham Hotspur).
  • 90' +2
    Corner voor Tottenham Hotspur. De bal gaat via Zanka over de achterlijn.
  • 90' +1
    Doelpoging van Eric Dier (Tottenham Hotspur)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Pierre-Emile Højbjerg met een voorzet.
  • 88'
    Overtreding van Ivan Toney (Brentford).
  • 88'
    Clément Lenglet (Tottenham Hotspur) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 86'
    Corner voor Tottenham Hotspur. De bal gaat via Saman Ghoddos over de achterlijn.
  • 86'
    Doelpoging van Pierre-Emile Højbjerg (Tottenham Hotspur)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Yves Bissouma.
  • 85'
    Corner voor Tottenham Hotspur. De bal gaat via Mads Roerslev over de achterlijn.
  • 84'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ivan Toney (Brentford) van heel dichtbij gaat net iets te hoog. Op aangeven van Mads Roerslev met een kopbal.
  • 83'
    Kopbal van Harry Kane (Tottenham Hotspur) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Clément Lenglet met een voorzet.
  • 82'
    Schot met rechts van Davinson Sánchez (Tottenham Hotspur) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Dejan Kulusevski.
  • 81'
       Wissel bij Brentford. Yoane Wissa komt in het veld voor Bryan Mbeumo.
  • 81'
       Wissel bij Brentford. Josh Dasilva komt in het veld voor Christian Nørgaard.
  • 79'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Matt Doherty (Tottenham Hotspur) van heel dichtbij gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Ivan Perisic met een voorzet.
  • 76'
    Buitenspel Tottenham Hotspur. Harry Kane met de pass, maar Ivan Perisic staat buitenspel.
  • 76'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Harry Kane (Tottenham Hotspur) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Matt Doherty met een kopbal.
  • 75'
    Buitenspel Tottenham Hotspur. Fraser Forster met de pass, maar Son Heung-Min staat buitenspel.
  • 75'
      Bryan Mbeumo (Brentford) krijgt een gele kaart.
  • 74'
    Bryan Mbeumo (Brentford) gaat naar de grond, maar de scheidsrechter gaat er niet in mee en geeft aan dat er doorgespeeld moet worden.
  • 74'
  • 73'
    Wedstrijd onderbroken (Tottenham Hotspur).
  • 72'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Harry Kane (Tottenham Hotspur) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Son Heung-Min met een voorzet.