•
    Wedstrijd afgelopen, Brighton and Hove Albion 1, Leeds United 0.

DOELPUNT BRIGHTON!

• 65'
      Doelpunt! Brighton and Hove Albion 1, Leeds United 0. Schot met rechts van Pascal Groß (Brighton and Hove Albion) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Leandro Trossard.Doelpunt bevestigd door VAR.
  • 64'
    Schot met links van Rodrigo (Leeds United) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Jack Harrison.
  • 62'
    Leandro Trossard (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 62'
    Overtreding van Rodrigo (Leeds United).
  • 62'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Rodrigo (Leeds United) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Mateusz Klich.
  • 60'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Luis Sinisterra (Leeds United) vanaf de linkerkant van het doelgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links.
  • 58'
       Wissel bij Leeds United. Mateusz Klich komt in het veld voor Marc Roca.
  • 58'
       Wissel bij Leeds United. Luis Sinisterra komt in het veld voor Daniel James.
  • 57'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Solly March (Brighton and Hove Albion) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Pervis Estupiñán.
  • 56'
    Corner voor Brighton and Hove Albion. De bal gaat via Diego Llorente over de achterlijn.
  • 56'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Lewis Dunk (Brighton and Hove Albion) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Solly March met een voorzet uit een corner.
  • 55'
    Corner voor Brighton and Hove Albion. De bal gaat via Robin Koch over de achterlijn.
  • 54'
    Overtreding van Solly March (Brighton and Hove Albion).
  • 54'
    Jack Harrison (Leeds United) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 52'
    Daniel James (Leeds United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 52'
  • 50'
    Schot met links van Solly March (Brighton and Hove Albion) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Pascal Groß met een steekpass.
  • 50'
    Doelpoging van Rodrigo (Leeds United)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Marc Roca.