Tottenham Hotspur Stadium London, Engeland

Live verslag Tottenham - Everton

DOELPUNT TOTTENHAM!

• 58'
    Doelpunt! Tottenham Hotspur 1, Everton 0. Harry Kane (Tottenham Hotspur) benut de penalty met een Schot met rechts in de linkerbenedenhoek.
  • 57'
    Strafschop veroorzaakt door Jordan Pickford (Everton) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 57'
    Strafschop Tottenham Hotspur. Harry Kane lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 57'
    Schot met links van Matt Doherty (Tottenham Hotspur) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Ivan Perisic met een voorzet.
  • 55'
    Kopbal van Son Heung-Min (Tottenham Hotspur) gered door de keeper! De poging van heel dichtbij werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Ivan Perisic met een voorzet.
  • 54'
    Doelpoging van Matt Doherty (Tottenham Hotspur)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Harry Kane met een kopbal.
  • 53'
      Idrissa Gueye (Everton) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 53'
    Pierre-Emile Højbjerg (Tottenham Hotspur) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 53'
    Overtreding van Idrissa Gueye (Everton).
  • 52'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Son Heung-Min (Tottenham Hotspur) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog.
  • 52'
    Schot met rechts van Harry Kane (Tottenham Hotspur) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Ben Davies.
  • 51'
       Wissel bij Tottenham Hotspur. Yves Bissouma komt in het veld voor Richarlison , die niet verder kan door een blessure.
  • 46'
    Corner voor Tottenham Hotspur. De bal gaat via Dwight McNeil over de achterlijn.