Reiss Nelson (Arsenal) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
       Wissel bij Arsenal. Mohamed Elneny komt in het veld voor Fábio Vieira.
  • 90'
       Wissel bij Arsenal. Reiss Nelson komt in het veld voor Bukayo Saka.
  • 89'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Rúben Neves (Wolverhampton Wanderers) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog uit een corner.
  • 89'
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Gabriel Jesus over de achterlijn.
  • 89'
    Doelpoging van Matheus Nunes (Wolverhampton Wanderers)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 88'
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Aaron Ramsdale over de achterlijn.
  • 88'
    Schot met rechts van Daniel Podence (Wolverhampton Wanderers) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Adama Traoré.
  • 85'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Daniel Podence (Wolverhampton Wanderers) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Adama Traoré.
  • 84'
    Corner voor Arsenal. De bal gaat via Nathan Collins over de achterlijn.
  • 84'
    Doelpoging van Gabriel Jesus (Arsenal)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Bukayo Saka.
  • 82'
    Doelpoging van Hugo Bueno (Wolverhampton Wanderers)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Rúben Neves.
  • 82'
    Overtreding van Martin Ødegaard (Arsenal).
  • 82'
    Matheus Nunes (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 81'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Boubacar Traoré (Wolverhampton Wanderers) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Adama Traoré.
  • 80'
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Gabriel Martinelli over de achterlijn.
  • 79'
       Wissel bij Wolverhampton Wanderers. Matheus Nunes komt in het veld voor Toti.
  • 78'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ben White (Arsenal) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel.
  • 76'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Gonçalo Guedes (Wolverhampton Wanderers) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Daniel Podence.

DOELPUNT ARSENAL!

• 75'
      Doelpunt! Wolverhampton Wanderers 0, Arsenal 2. Schot met links van Martin Ødegaard (Arsenal) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek.
  • 74'
    Schot met rechts van Gabriel Martinelli (Arsenal) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 72'
    Overtreding van Ben White (Arsenal).
  • 72'
    Gonçalo Guedes (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 71'
    Overtreding van Adama Traoré (Wolverhampton Wanderers).
  • 71'
    Gabriel Magalhães (Arsenal) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 69'
  • 68'
  • 68'
    Aaron Ramsdale (Arsenal) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 68'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Aaron Ramsdale (Arsenal).
  • 67'
       Wissel bij Wolverhampton Wanderers. Dexter Lembikisa komt in het veld voor Nélson Semedo , die niet verder kan door een blessure.
  • 67'
       Wissel bij Wolverhampton Wanderers. Daniel Podence komt in het veld voor João Moutinho.
  • 65'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Oleksandr Zinchenko (Arsenal) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel uit een corner.
  • 64'
    Corner voor Arsenal. De bal gaat via Toti over de achterlijn.
  • 61'
    Doelpoging van Martin Ødegaard (Arsenal)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 61'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Fábio Vieira (Arsenal) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Ben White met een voorzet.
  • 60'
    Schot met rechts van Gonçalo Guedes (Wolverhampton Wanderers) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant en van grote afstand werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 59'
      Gabriel Magalhães (Arsenal) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 59'
    Overtreding van Gabriel Magalhães (Arsenal).
  • 59'
    Adama Traoré (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.