Wedstrijd afgelopen, Wolverhampton Wanderers 1, Newcastle United 1.

• 90' +9
      Tweede helft afgelopen, Wolverhampton Wanderers 1, Newcastle United 1.
  • 90' +9
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Fabian Schär (Newcastle United) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links uit een directe vrije trap.
  • 90' +8
       Wissel bij Newcastle United. Matt Ritchie komt in het veld voor Allan Saint-Maximin , die niet verder kan door een blessure.
  • 90' +8
       Wissel bij Wolverhampton Wanderers. Leander Dendoncker komt in het veld voor João Moutinho.
  • 90' +7
    Overtreding van Nathan Collins (Wolverhampton Wanderers).
  • 90' +7
    Elliot Anderson (Newcastle United) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90' +6
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Kopbal van Elliot Anderson (Newcastle United) vanaf de linkerkant van het doelgebied uit een corner.
  • 90' +6
    Corner voor Newcastle United. De bal gaat via Jonny over de achterlijn.
  • 90' +5
    Overtreding van Matheus Nunes (Wolverhampton Wanderers).
  • 90' +5
    Joelinton (Newcastle United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +3
    Schot met rechts van Allan Saint-Maximin (Newcastle United) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Fabian Schär.
  • 90' +3
    Doelpoging van João Moutinho (Wolverhampton Wanderers)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 90' +3
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Sean Longstaff over de achterlijn.
  • 90' +3
    Doelpoging van Rúben Neves (Wolverhampton Wanderers)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 90' +2
    João Moutinho (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +2
    Overtreding van Elliot Anderson (Newcastle United).

DOELPUNT NEWCASTLE!

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Wolverhampton Wanderers 1, Newcastle United 0.
  • 45' +1
    Overtreding van Miguel Almirón (Newcastle United).
  • 45' +1
    Jonny (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 42'
    Buitenspel Wolverhampton Wanderers. José Sá met de pass, maar Raúl Jiménez staat buitenspel.
  • 42'
    Schot met rechts van Allan Saint-Maximin (Newcastle United) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Joelinton.