Wedstrijd afgelopen, Arsenal 2, Nottingham Forest 1.

Eerste helft afgelopen, Arsenal 2, Nottingham Forest 0.
  • 45' +5
  • 45' +4
      Jurriën Timber (Arsenal) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 45' +2
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Jurriën Timber (Arsenal).
  • 45' +2
    Brennan Johnson (Nottingham Forest) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45' +2
    Overtreding van Jurriën Timber (Arsenal).
  • 43'
    Schot met rechts van Declan Rice (Arsenal) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Bukayo Saka.
  • 39'
    Morgan Gibbs-White (Nottingham Forest) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 39'
  • 38'
    Ryan Yates (Nottingham Forest) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 38'
    Overtreding van Kai Havertz (Arsenal).
  • 37'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Eddie Nketiah (Arsenal) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts.