Wedstrijd afgelopen, Nottingham Forest 1, Burnley 1.

DOELPUNT BURNLEY AFGEKEURD!

DOELPUNT NOTTM FOREST!

• 60'
      Doelpunt! Nottingham Forest 1, Burnley 1. Schot met rechts van Callum Hudson-Odoi (Nottingham Forest) van buiten het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Taiwo Awoniyi.
  • 58'
    Ola Aina (Nottingham Forest) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 58'
    Overtreding van Luca Koleosho (Burnley).
  • 56'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Morgan Gibbs-White (Nottingham Forest) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Anthony Elanga met een voorzet.
  • 56'
    Doelpoging van Orel Mangala (Nottingham Forest)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Callum Hudson-Odoi.
  • 55'
    Anthony Elanga (Nottingham Forest) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 55'
    Overtreding van Charlie Taylor (Burnley).
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Orel Mangala (Nottingham Forest) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog uit een corner.
  • 54'
    Corner voor Nottingham Forest. De bal gaat via Ameen Al Dakhil over de achterlijn.
  • 52'
       Wissel bij Nottingham Forest. Nuno Tavares komt in het veld voor Gonzalo Montiel.
  • 50'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Charlie Taylor (Burnley) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links uit een corner.
  • 50'
    Corner voor Burnley. De bal gaat via Orel Mangala over de achterlijn.
  • 50'
    Doelpoging van Zeki Amdouni (Burnley)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Luca Koleosho.
  • 49'
    Overtreding van Ola Aina (Nottingham Forest).
  • 49'
    Jóhann Gudmundsson (Burnley) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 48'
    Overtreding van Taiwo Awoniyi (Nottingham Forest).
  • 48'
    Josh Cullen (Burnley) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 46'
  • 46'
    Jóhann Gudmundsson (Burnley) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45'
      Tweede helft begint Nottingham Forest 0, Burnley 1.

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Nottingham Forest 0, Burnley 1.
  • 45' +1
    Buitenspel Burnley. Josh Brownhill met de pass, maar Luca Koleosho staat buitenspel.
  • 45' +1
    Buitenspel Burnley. Charlie Taylor met de pass, maar Luca Koleosho staat buitenspel.
  • 45'
    Schot met rechts van Anthony Elanga (Nottingham Forest) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Morgan Gibbs-White.
  • 44'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ola Aina (Nottingham Forest) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Orel Mangala.