Live verslag Lens - Lorient

• 90' +2
      Tweede helft afgelopen, Lens 4, Lorient 1.
  • 90' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Laurent Abergel (Lorient) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel.
  • 90'
    Corner voor Lorient. De bal gaat via Steven Fortes over de achterlijn.
  • 90'
    Doelpoging van Pierre-Yves Hamel (Lorient)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 88'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van David Da Costa (Lens) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Simon Banza.

DOELPUNT LENS!

• 54'
      Doelpunt! Lens 3, Lorient 1. Schot met rechts van Arnaud Kalimuendo (Lens) vanaf de rechterkant van het doelgebied in het midden van het doel uit een corner.
  • 54'
    Schot met links van Massadio Haidara (Lens) gered door de keeper! De poging van heel dichtbij werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Jonathan Clauss met een voorzet.
  • 53'
    Corner voor Lens. De bal gaat via Trevoh Chalobah over de achterlijn.
  • 53'
    Doelpoging van Gaël Kakuta (Lens)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Corentin Jean.
  • 51'
    Corner voor Lens. De bal gaat via Enzo Le Fée over de achterlijn.
  • 47'
    Yoane Wissa (Lorient) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 47'
    Overtreding van Steven Fortes (Lens).
  • 45'
    Overtreding van Massadio Haidara (Lens).
  • 45'
    Enzo Le Fée (Lorient) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 45'
      Tweede helft begint Lens 2, Lorient 1.

• 45'
      Eerste helft afgelopen, Lens 2, Lorient 1.
  • 42'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Terem Moffi (Lorient) van heel dichtbij gaat te hoog. Op aangeven van Fabien Lemoine met een voorzet uit een corner.
  • 42'
    Corner voor Lorient. De bal gaat via Cheick Oumar Doucoure over de achterlijn.
  • 41'
    Corner voor Lorient. De bal gaat via Massadio Haidara over de achterlijn.
  • 40'
    Enzo Le Fée (Lorient) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 40'
    Overtreding van Cheick Oumar Doucoure (Lens).

DOELPUNT LORIENT!

• 28'
      Doelpunt! Lens 1, Lorient 1. Kopbal van Terem Moffi (Lorient) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Enzo Le Fée met een voorzet uit een corner.
  • 27'
    Corner voor Lorient. De bal gaat via Jean-Louis Leca over de achterlijn.
  • 27'
    Schot met rechts van Terem Moffi (Lorient) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Yoane Wissa.
  • 23'
    Overtreding van Arnaud Kalimuendo (Lens).
  • 23'
    Jerome Hergault (Lorient) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 20'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Vincent Le Goff (Lorient) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Yoane Wissa.
  • 19'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Laurent Abergel (Lorient) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Yoane Wissa.
  • 19'
    Doelpoging van Laurent Abergel (Lorient)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Fabien Lemoine.
  • 16'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Steven Fortes (Lens) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Jonathan Clauss met een voorzet uit een corner.