Orange Vélodrome Marseille, Frankrijk

Live verslag Marseille - Lens

DOELPUNT LENS!

• 58'
      Doelpunt! Marseille 0, Lens 1. Kopbal van Simon Banza (Lens) van heel dichtbij in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Massadio Haidara met een voorzet.
  • 57'
    Corner voor Lens. De bal gaat via Pape Gueye over de achterlijn.
  • 57'
    Doelpoging van Florian Sotoca (Lens)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Simon Banza.
  • 56'
    Schot met links van Simon Banza (Lens) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Massadio Haidara.
  • 54'
    Overtreding van Pape Gueye (Marseille).
  • 54'
    Gaël Kakuta (Lens) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 54'
      Pape Gueye (Marseille) krijgt een gele kaart.
  • 54'
      Facundo Medina (Lens) krijgt een gele kaart.
  • 53'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Florian Sotoca (Lens) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Jonathan Clauss met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 52'
    Overtreding van Leonardo Balerdi (Marseille).
  • 52'
    Florian Sotoca (Lens) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 50'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Seko Fofana (Lens) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Cheick Oumar Doucoure.
  • 49'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Seko Fofana (Lens) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de rechterbovenhoek. Op aangeven van Facundo Medina uit een corner.