Live verslag Angers - Nice

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, Angers 1, Nice 1.
  • 45' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Antoine Mendy (Nice) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel.
  • 45'
    Doelpoging van Nicolas Pépé (Nice)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Melvin Bard met een voorzet.
  • 42'
  • 41'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Antoine Mendy (Nice).
  • 39'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Batista Mendy (Angers) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links.
  • 38'
    Overtreding van Aaron Ramsey (Nice).
  • 38'
    Batista Mendy (Angers) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 34'
  • 34'
    Batista Mendy (Angers) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 33'
    Nabil Bentaleb (Angers) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 33'
    Overtreding van Antoine Mendy (Nice).
  • 31'
  • 31'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Ibrahima Niane (Angers).
  • 28'
    Paul Bernardoni (Angers) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 28'
    Overtreding van Terem Moffi (Nice).
  • 27'
    Schot met links van Nabil Bentaleb (Angers) gered door de keeper! De poging van meer dan 30 meter werd gestopt in het midden van het doel.
  • 26'
    Buitenspel Angers. Nabil Bentaleb met de pass, maar Ibrahima Niane staat buitenspel.
  • 25'
    Doelpoging van Nicolas Pépé (Nice)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Antoine Mendy.
  • 23'
    Nabil Bentaleb (Angers) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 23'
    Overtreding van Pablo Rosario (Nice).
  • 23'
    Doelpoging van Ibrahima Niane (Angers)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Justin-Noel Kalumba.
  • 23'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Justin-Noel Kalumba (Angers) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel.

DOELPUNT ANGERS!

• 14'
      Doelpunt! Angers 1, Nice 1. Schot met rechts van Ibrahima Niane (Angers) vanaf de linkerkant van het doelgebied in het midden van het doel.
  • 11'
    Doelpoging van Nicolas Pépé (Nice)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Khéphren Thuram.
  • 10'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Aaron Ramsey (Nice) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Khéphren Thuram.
  • 9'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Terem Moffi (Nice) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts.