Wedstrijd afgelopen, Angers 1, Paris Saint-Germain 2.

DOELPUNT ANGERS!

• 45'
      Eerste helft afgelopen, Angers 0, Paris Saint-Germain 2.
  • 44'
    Doelpoging van Adrien Hunou (Angers)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Yan Valery met een voorzet.
  • 43'
    Justin-Noel Kalumba (Angers) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 43'
    Overtreding van Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain).
  • 42'
    Schot met links van Batista Mendy (Angers) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Ibrahima Niane.
  • 41'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Cédric Hountondji over de achterlijn.
  • 41'
    Doelpoging van Danilo Pereira (Paris Saint-Germain)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Kylian Mbappé met een voorzet.
  • 40'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Yan Valery over de achterlijn.
  • 38'
    Buitenspel Angers. Jean Bahoya met de pass, maar Justin-Noel Kalumba staat buitenspel.
  • 38'
    Buitenspel Angers. Himad Abdelli met de pass, maar Abdoulaye Bamba staat buitenspel.
  • 37'
    Jean-Mattéo Bahoya (Angers) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 37'
    Overtreding van Marquinhos (Paris Saint-Germain).
  • 37'
    Schot met links van Lionel Messi (Paris Saint-Germain) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Achraf Hakimi.
  • 36'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Yan Valery (Angers) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Batista Mendy.
  • 35'
    Doelpoging van Batista Mendy (Angers)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 33'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Jean-Mattéo Bahoya (Angers) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Abdoulaye Bamba met een voorzet.
  • 32'
    Buitenspel Angers. Batista Mendy met de pass, maar Abdoulaye Bamba staat buitenspel.
  • 29'
  • 29'
    Overtreding van Fabián Ruiz (Paris Saint-Germain).
  • 28'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Ousmane Camara over de achterlijn.
  • 26'
    Himad Abdelli (Angers) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 26'
    Overtreding van Sergio Ramos (Paris Saint-Germain).

DOELPUNT PSG!

• 25'
      Doelpunt! Angers 0, Paris Saint-Germain 2. Schot met rechts van Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Lionel Messi met een steekpass na een snelle counter.
  • 21'
  • 21'
    Doelpoging van Danilo Pereira (Paris Saint-Germain)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Lionel Messi met een voorzet.
  • 20'
  • 20'
    Doelpoging van Lionel Messi (Paris Saint-Germain)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Kylian Mbappé.
  • 15'
    Corner voor Angers. De bal gaat via Danilo Pereira over de achterlijn.
  • 15'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Jean-Mattéo Bahoya (Angers) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel.
  • 13'
  • 12'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Jean-Mattéo Bahoya (Angers).