Stade Raymond Kopa Angers, Frankrijk

Live verslag Angers - Troyes

DOELPUNT ANGERS!

• 37'
      Doelpunt! Angers 1, Troyes 1. Schot met rechts van Himad Abdelli (Angers) van buiten het strafschopgebied in de linkerbovenhoek uit een corner.
  • 35'
    Corner voor Angers. De bal gaat via Xavier Chavalerin over de achterlijn.
  • 31'
    Corner voor Angers. De bal gaat via Jackson Porozo over de achterlijn.
  • 30'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Yan Valery (Angers) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Himad Abdelli.
  • 29'
    Corner voor Angers. De bal gaat via Mateusz Lis over de achterlijn.
  • 29'
    Schot met links van Batista Mendy (Angers) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Adrien Hunou.
  • 27'
  • 27'
    Doelpoging van Sada Thioub (Angers)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 26'
       Wissel bij Troyes. Rudy Kohon komt in het veld voor Abdu Conté , die niet verder kan door een blessure.
  • 26'
  • 26'
    Doelpoging van Yan Valery (Angers)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Himad Abdelli.
  • 25'
    Buitenspel Troyes. Rony Lopes met de pass, maar Yasser Larouci staat buitenspel.
  • 25'
  • 24'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Abdu Conté (Troyes).
  • 21'
    Yasser Larouci (Troyes) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 21'
    Overtreding van Sada Thioub (Angers).
  • 18'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Himad Abdelli (Angers) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog uit een directe vrije trap.
  • 17'
    Overtreding van Erik Palmer-Brown (Troyes).
  • 17'
    Ibrahima Niane (Angers) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 15'
    Schot met links van Iké Ugbo (Troyes) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Jackson Porozo.