Wedstrijd afgelopen, Monaco 3, Paris Saint-Germain 1.

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, Monaco 3, Paris Saint-Germain 1.

DOELPUNT MONACO!

• 45' +1
      Doelpunt! Monaco 3, Paris Saint-Germain 1. Schot met rechts van Wissam Ben Yedder (Monaco) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Eliesse Ben Seghir met een steekpass.
  • 45'
    Doelpoging van Danilo Pereira (Paris Saint-Germain)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Vitinha.
  • 44'
    Overtreding van Krépin Diatta (Monaco).
  • 44'
    Neymar (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 42'
    Overtreding van Hugo Ekitike (Paris Saint-Germain).
  • 42'
    Axel Disasi (Monaco) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 40'
    Schot met rechts van Aleksandr Golovin (Monaco) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Wissam Ben Yedder met een steekpass.
  • 39'
    Doelpoging van Neymar (Paris Saint-Germain)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Timothée Pembélé.

DOELPUNT PSG!

• 38'
      Doelpunt! Monaco 2, Paris Saint-Germain 1. Schot met rechts van Warren Zaïre-Emery (Paris Saint-Germain) vanaf de rechterkant van het doelgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Juan Bernat.
  • 37'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Krépin Diatta (Monaco) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Aleksandr Golovin met een voorzet uit een corner.
  • 36'
    Corner voor Monaco. De bal gaat via Juan Bernat over de achterlijn.
  • 35'
    Schot met rechts van Eliesse Ben Seghir (Monaco) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Axel Disasi.
  • 28'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Timothée Pembélé (Paris Saint-Germain) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts.
  • 27'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Guillermo Maripán over de achterlijn.
  • 27'
    Doelpoging van Timothée Pembélé (Paris Saint-Germain)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Danilo Pereira.
  • 26'
    Corner voor Monaco. De bal gaat via Gianluigi Donnarumma over de achterlijn.
  • 26'
    Schot met rechts van Ruben Aguilar (Monaco) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Wissam Ben Yedder.
  • 25'
  • 25'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Mohamed Camara (Monaco).
  • 24'
    Mohamed Camara (Monaco) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 24'
    Overtreding van Neymar (Paris Saint-Germain).
  • 22'
    Doelpoging van Eliesse Ben Seghir (Monaco)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ruben Aguilar.
  • 20'
    Schot met rechts van Carlos Soler (Paris Saint-Germain) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Juan Bernat.

• 17'
      Doelpunt! Monaco 2, Paris Saint-Germain 0. Schot met rechts van Wissam Ben Yedder (Monaco) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Krépin Diatta.
  • 15'
    Overtreding van Mohamed Camara (Monaco).
  • 15'
    Neymar (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 14'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Krépin Diatta (Monaco) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts.
  • 13'
    Kopbal van Ruben Aguilar (Monaco) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Caio Henrique met een voorzet.
  • 12'
  • 12'
    Carlos Soler (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 11'
    Ruben Aguilar (Monaco) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 11'
  • 8'
  • 8'
    Warren Zaïre-Emery (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 4'
  • 4'
    Warren Zaïre-Emery (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.