Grote problemen PSG: naast Mbappé mogelijk ook geen Messi tegen Bayern

9 februari 2023, 20:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Paris Saint-Germain kampt met personeelsproblemen. Lionel Messi raakte woensdagavond geblesseerd in de bekerwedstrijd tegen Olympique Marseille en achter zijn naam staat nu een vraagteken voor de wedstrijd tegen Bayern München in de Champions League van volgende week.

Dat meldt L'Equipe. Messi speelde tegen rivaal Marseille wel de volledige wedstrijd uit, maar bleek toch de nodige last te hebben van de blessure. Volgens het Franse medium blijft de Argentijn het komende weekend al uit de selectie, als PSG afreist naar Monaco voor de topper tegen de nummer vier van de Ligue 1. Of de sterspeler het duel met Bayern ook mist is nog maar de vraag, maar er staat een groot vraagteken achter zijn naam.

Mbappé

Kylian Mbappé raakte in het duel met Montpellier geblesseerd en miste al twee wedstrijden. Door het duel met Bayern München kan voor hem al een dikke streep, waardoor de spoeling heel dun gaat worden voor Paris. Volgens journalist Loïc Tanzi heeft de club er wel vertrouwen in dat Messi aansluit voor het duel met Bayern, maar die vraag zal over een aantal dagen beantwoord moeten worden.

Ziekenboeg Bayern

Op valentijnsdag komt Bayern op bezoek in de stad van de liefde, op 8 maart is de return in Duitsland. Ook Bayern gaat gehavend naar Parijs toe volgende week, de blessurelijst is flink. Maar er is ook goed nieuws: Sadio Mané heeft een half dozijn wedstrijden gemist, maar lijkt weer fit te worden voor de CL-clash. Ryan Gravenberch ontbrak dit weekend in de wedstrijdselectie wegens een blessure, hoe hij er aan toe is is nog niet bekend. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen