Wedstrijd afgelopen, Paris Saint-Germain 5, Montpellier 2.

Tweede helft afgelopen, Paris Saint-Germain 5, Montpellier 2.

DOELPUNT MONTPELLIER!

DOELPUNT PSG!

• 57'
      Doelpunt! Paris Saint-Germain 3, Montpellier 1. Schot met links van Wahbi Khazri (Montpellier) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek.
  • 57'
    Schot met rechts van Elye Wahi (Montpellier) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Wahbi Khazri.
  • 54'
    Nuno Mendes (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 54'
    Overtreding van Enzo Tchato Mbiayi (Montpellier).
  • 53'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel uit een corner.
  • 52'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Jordan Ferri over de achterlijn.

• 50'
      Doelpunt! Paris Saint-Germain 3, Montpellier 0. Kopbal van Neymar (Paris Saint-Germain) vanaf de rechterkant van het doelgebied in de rechterbenedenhoek.
  • 49'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Neymar met een voorzet uit een corner.
  • 49'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Enzo Tchato Mbiayi over de achterlijn.
  • 48'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Falaye Sacko over de achterlijn.
  • 47'
    Overtreding van Joris Chotard (Montpellier).
  • 47'
    Neymar (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 47'
    Doelpoging van Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Kylian Mbappé.
  • 45'
      Tweede helft begint Paris Saint-Germain 2, Montpellier 0.

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Paris Saint-Germain 2, Montpellier 0.
  • 45' +2
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain) vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant gaat links naast het doel. Op aangeven van Vitinha.

• 42'
    Doelpunt! Paris Saint-Germain 2, Montpellier 0. Neymar (Paris Saint-Germain) benut de penalty met een Schot met rechts in de linkerbenedenhoek.
  • 41'
    Strafschop veroorzaakt door Falaye Sacko (Montpellier) met een handsbal in het strafschopgebied.