•
    Wedstrijd afgelopen, Rennes 1, Paris Saint-Germain 3.

DOELPUNT PSG!

• 57'
      Doelpunt! Rennes 1, Paris Saint-Germain 3. Schot met links van Randal Kolo Muani (Paris Saint-Germain) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Achraf Hakimi.
  • 56'
       Wissel bij Paris Saint-Germain. Randal Kolo Muani komt in het veld voor Gonçalo Ramos.

DOELPUNT RENNES!

• 55'
      Doelpunt! Rennes 1, Paris Saint-Germain 2. Kopbal van Amine Gouiri (Rennes) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Ludovic Blas.
  • 54'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Warmed Omari over de achterlijn.
  • 54'
    Doelpoging van Gonçalo Ramos (Paris Saint-Germain)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Kylian Mbappé.
  • 52'
    Warmed Omari (Rennes) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 52'
    Overtreding van Vitinha (Paris Saint-Germain).
  • 50'
    Schot met links van Lorenz Assignon (Rennes) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Amine Gouiri.
  • 49'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Arnaud Kalimuendo (Rennes) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Lorenz Assignon met een voorzet.
  • 48'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Amine Gouiri (Rennes) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Arthur Theate.
  • 47'
    Overtreding van Arnaud Kalimuendo (Rennes).
  • 47'
    Warren Zaïre-Emery (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45'
    Overtreding van Ludovic Blas (Rennes).
  • 45'
    Manuel Ugarte (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 45'
      Tweede helft begint Rennes 0, Paris Saint-Germain 2.

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Rennes 0, Paris Saint-Germain 2.
  • 45' +1
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Steve Mandanda over de achterlijn.
  • 45' +1
    Schot met rechts van Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Ousmane Dembélé.
  • 45'
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Benjamin Bourigeaud (Rennes) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Lorenz Assignon met een voorzet.
  • 42'
      Warmed Omari (Rennes) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 41'
    Overtreding van Warmed Omari (Rennes).
  • 41'
    Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 40'
    Schot met links van Ludovic Blas (Rennes) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Benjamin Bourigeaud.
  • 38'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Amine Gouiri (Rennes) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Lorenz Assignon.

• 35'
      Doelpunt! Rennes 0, Paris Saint-Germain 2. Kopbal van Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Warren Zaïre-Emery met een steekpass.
  • 34'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ludovic Blas (Rennes) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Arnaud Kalimuendo.