•
    Wedstrijd afgelopen, Paris Saint-Germain 1, Benfica 1.

DOELPUNT BENFICA!

• 61'
    Doelpunt! Paris Saint-Germain 1, Benfica 1. João Mário (Benfica) benut de penalty met een Schot met rechts hoog in het midden van het doel.
  • 60'
      Marco Verratti (Paris Saint-Germain) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 59'
    Beslissing VAR: penalty Benfica.
  • 59'
    Strafschop veroorzaakt door Marco Verratti (Paris Saint-Germain) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 59'
    Strafschop Benfica. Rafa lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Gonçalo Ramos (Benfica) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van João Mário met een voorzet.
  • 53'
    Doelpoging van Rafa (Benfica)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Fredrik Aursnes met een kopbal.
  • 53'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Alejandro Grimaldo (Benfica) vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant en van grote afstand gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Fredrik Aursnes.
  • 51'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Achraf Hakimi.
  • 46'
    Overtreding van Neymar (Paris Saint-Germain).
  • 46'
    João Mário (Benfica) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 45'
      Tweede helft begint Paris Saint-Germain 1, Benfica 0.

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Paris Saint-Germain 1, Benfica 0.
  • 45' +2
      Florentino (Benfica) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 45' +2
    Overtreding van Florentino (Benfica).
  • 45' +2
    Pablo Sarabia (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 45'
    Schot met links van Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Neymar.