Stadion Miejski Legii Warszawa im. Marszałka Józefa Piłsudskiego Warszawa, Polen

Wedstrijd afgelopen, Sjachtar Donetsk 1, Celtic 1.

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, Sjachtar Donetsk 1, Celtic 1.
  • 42'
    Schot met links van Jota (Celtic) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Kyogo Furuhashi.
  • 41'
    Buitenspel Celtic. Josip Juranovic met de pass, maar Jota staat buitenspel.
  • 40'
    Marian Shved (Sjachtar Donetsk) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 40'
    Overtreding van Reo Hatate (Celtic).
  • 38'
    Corner voor Sjachtar Donetsk. De bal gaat via Reo Hatate over de achterlijn.
  • 37'
    Corner voor Sjachtar Donetsk. De bal gaat via Joe Hart over de achterlijn.
  • 37'
    Schot met links van Marian Shved (Sjachtar Donetsk) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Taras Stepanenko.
  • 35'
    Overtreding van Moritz Jenz (Celtic).
  • 35'
    Oleksandr Zubkov (Sjachtar Donetsk) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 33'
    Doelpoging van Oleksandr Zubkov (Sjachtar Donetsk)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Artem Bondarenko.