Live verslag Olimpija - Galatasaray

DOELPUNT GALATASARAY!

DOELPUNT GALATASARAY AFGEKEURD!

• 56'
      Doelpunt afgekeurd door de VAR! Abdülkerim Bardakci (Galatasaray) scoort, maar het doelpunt gaat na bestudering van de beelden niet door.
  • 56'
    Buitenspel Galatasaray. Dries Mertens met de pass, maar Victor Nelsson staat buitenspel.
  • 55'
    Overtreding van David Sualehe (Olimpija Ljubljana).
  • 55'
    Baris Yilmaz (Galatasaray) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 55'
  • 53'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Dries Mertens (Galatasaray).
  • 53'
      Nemanja Motika (Olimpija Ljubljana) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 53'
    Overtreding van Nemanja Motika (Olimpija Ljubljana).
  • 53'
    Dries Mertens (Galatasaray) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 52'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ivan Posavec (Olimpija Ljubljana) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Rui Pedro uit een corner.
  • 52'
    Corner voor Olimpija Ljubljana. De bal gaat via Abdülkerim Bardakci over de achterlijn.
  • 52'
    Doelpoging van Nemanja Motika (Olimpija Ljubljana)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Timi Elsnik.
  • 51'
    Schot met rechts van Cédric Bakambu (Galatasaray) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Baris Yilmaz.