Live verslag Valmiera - Olimpija

DOELPUNT VALMIERA!

DOELPUNT OLIMPIJA!

• 63'
      Doelpunt! Valmiera 0, Olimpija Ljubljana 2. Kopbal van Ahmet Muhamedbegovic (Olimpija Ljubljana) vanaf de linkerkant van het doelgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Timi Max Elsnik met een voorzet uit een corner.
  • 63'
       Wissel bij Olimpija Ljubljana. Nemanja Gavric komt in het veld voor Ivan Posavec.
  • 62'
    Corner voor Olimpija Ljubljana. De bal gaat via Niks Sliede over de achterlijn.
  • 62'
    Doelpoging van Mustafa Nukic (Olimpija Ljubljana)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Timi Max Elsnik.
  • 57'
    Corner voor Olimpija Ljubljana. De bal gaat via Pape Fall over de achterlijn.
  • 55'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Pape Fall (Valmiera) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Alvis Jaunzems.
  • 55'
    Overtreding van Daniels Balodis (Valmiera).
  • 55'
    Ivan Posavec (Olimpija Ljubljana) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 54'
    Schot met rechts van Ruan (Valmiera) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 52'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Alvis Jaunzems (Valmiera) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel.
  • 51'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Mustafa Nukic (Olimpija Ljubljana) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Svit Seslar.
  • 50'
    Overtreding van Léo Gaúcho (Valmiera).
  • 50'
    Agustín Doffo (Olimpija Ljubljana) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 50'
  • 49'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Pape Fall (Valmiera).
  • 46'
    Schot met rechts van David Sualehe (Olimpija Ljubljana) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Svit Seslar.