Live verslag Aberdeen - Häcken

DOELPUNT ABERDEEN!

DOELPUNT HäCKEN!

• 27'
      Doelpunt! Aberdeen 1, Häcken 0. Kopbal van Andrew Considine (Aberdeen) vanaf de rechterkant van het doelgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Calvin Ramsay met een voorzet uit een corner.
  • 26'
    Corner voor Aberdeen. De bal gaat via Joona Toivio over de achterlijn.
  • 26'
    Corner voor Aberdeen. De bal gaat via Peter Abrahamsson over de achterlijn.
  • 26'
    Schot met links van Funso Ojo (Aberdeen) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Jay Emmanuel-Thomas met een steekpass.
  • 24'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de linkerpaal! Schot met rechts van Lewis Ferguson (Aberdeen) van buiten het strafschopgebied. Op aangeven van Ryan Hedges.
  • 22'
    Overtreding van Jonny Hayes (Aberdeen).
  • 22'
    Patrick Walemark (Häcken) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 18'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Jay Emmanuel-Thomas (Aberdeen) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Calvin Ramsay met een voorzet uit een corner.
  • 18'
    Corner voor Aberdeen. De bal gaat via Oskar Sverrisson over de achterlijn.
  • 14'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Lewis Ferguson (Aberdeen) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Ryan Hedges.
  • 9'
  • 8'
    Overtreding van Patrick Walemark (Häcken).
  • 8'
    Jonny Hayes (Aberdeen) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 6'
    Doelpoging van Patrick Walemark (Häcken)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 5'
      Andrew Considine (Aberdeen) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 5'
    Ali Youssef (Häcken) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 5'
    Overtreding van Andrew Considine (Aberdeen).
  • 4'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Johan Hammar (Häcken) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat net iets te hoog uit een corner.
  • 3'
    Corner voor Häcken. De bal gaat via Andrew Considine over de achterlijn.
  • 3'
    Doelpoging van Leo Bengtsson (Häcken)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.